Line Bovbjerg Schrøder

 

 

Cand. psych., aut.

Det kan være sårbart at henvende sig til en psykolog, og for nogen er det en svær øvelse at åbne sit sind for en ”fremmed”, som en psykolog i udgangspunktet er. Det er vigtigt, at psykologen tager omsorgsfuldt og fagligt kompetent imod det vanskelige, man kommer med, og derfor gør jeg i terapien meget ud af at være lyttende og nærværende og samtidig skabe en afslappet og behagelig atmosfære.

Fra min tid i psykiatrien har jeg stor erfaring med angst- og OCD-behandling, som jeg har arbejdet med i individuel terapi såvel som i grupper. Gennem mit arbejdsliv har jeg dog også arbejdet med mange andre problemstillinger, herunder stress, selvmordstanker, depression, spiseforstyrrelser, selvskade og personlighedsforstyrrelser. Kombineret med disse problemstillinger har der været almindelige livsudfordringer som problemer i parforholdet, et dårligt forhold til forældrene, lavt selvværd, dødsfald i familien mm. Disse livsudfordringer er ikke i sig selv psykiske lidelser, men alligevel kan de indimellem være så dominerende eller vanskelige at håndtere, at der er brug for professionel hjælp til at komme videre.